Onlangs lanceerde ik voor jou mijn vernieuwde training‘Het 100 Dagen Positief Leren VIP Programma’


Ik heb veel terechte vragen gekregen over ‘Het 100 Dagen Positief Leren VIP Programma’. Die FAQ (Frequently Asked Questions) zal ik hieronder proberen te beantwoorden. Dit aanbod had ik je onlangs toegestuurd:

Het 100 Dagen Positief Leren VIP Programma

Allereerst: het beste wat je kunt doen, is gewoon even bellen met mij op 0612 7000 70. Een beller is sneller, al je vragen worden meteen beantwoord.

Mocht je je al hebben aangemeld, super! Gefeliciteerd en bedankt voor je investering. Mocht dat nog niet het geval zijn, omdat je nog een aantal vragen hebt: ik heb hieronder de vragen uitgewerkt die ik de afgelopen dagen heb gekregen.


*** VRAAG: Gaat dit me niet te veel tijd kosten? ***

Het hele coachingstraject is juist zo ingericht dat je geen overbodige stappen hoeft te zetten, je alles zelf hoeft te doen of uren aan saaie teksten moet doorlezen. Als iemand op effectiviteit zit, dan ben ik het wel en alles is zo ingericht dat je in zo weinig mogelijk tijd zoveel mogelijk kunt bereiken. Als het hier niet mee lukt, lukt het nergens mee.


*** VRAAG: Het klinkt heel interessant, maar ik twijfel nog, want... ***

Mijn standaard antwoord daarop is eigenlijk heel erg simpel… Doe het niet. Wanneer je twijfelachtig dit traject in gaat, zul je ook twijfelachtige resultaten krijgen. Wanneer je beslist om deel te nemen aan dit coachingstraject dan wil ik dat je er vol voor gaat en niet dat je tijdens het traject nog 'overtuigd' moet worden of dit wel werkt.

Alle cursisten die in het verleden veel succes hebben geboekt zijn er allemaal volledig voor gegaan en hadden het volste vertrouwen. Dat is de enige manier van slagen in mijn optiek.

*** VRAAG: Is het wel van toepassing voor mijn groep? ***

Geloof me, het maakt niet uit welke groep je les geeft of wat je eigen leeftijd is. Je zult altijd meer resultaat behalen. Alles waar je focus ligt zal groeien.

Ik geef toe dat ik meer van de midden- en bovenbouw weet. Ik heb slechts een half schooljaar (invulling zwangerschapsverlof) kleuters gedraaid. Toch is dit geen enkel probleem vanwege onze besloten Facebookgroep. In deze groep zijn veel  kleuterjuffen aanwezig om alle vragen te beantwoorden en echt met je mee te denken.


Klik hier om direct toegang te krijgen tot ‘het Positief Leren VIP Programma’...


*** VRAAG: Ben ik niet te laat (voor je het weet is het schooljaar voorbij)? ***

Haha, het duurt nog even voordat het schooljaar voorbij is hoor. Tot die tijd kan ik je begeleiden en er voor je zijn. Natuurlijk, hoe langer je wacht, des te moeilijker het gaat worden. Aan de andere kant, makkelijker dan vandaag zal het niet worden! Elk avontuur begint met een klein stapje.


*** VRAAG: Ik ben niet zo sterk op computergebied en ben bang dat ik het niet snap. Is dit wel iets voor mij? ***

Dat is ook logisch, elke eerste keer is moeilijk en ik ga je daar wel doorheen loodsen. Als je iets niet begrijpt of je hebt hulp nodig, dan ben ik er voor je. Altijd. Ook als je niet zo sterk bent op computergebied dan is het VIP programma eenvoudig te volgen. Het enige wat je nodig hebt is een mailadres en de rest doe ik voor je en volgt vanzelf.


*** VRAAG: Ik heb te weinig tijd, is dit wel voor mij? ***

Veel van mijn meest succesvolle cursisten hebben een parttime baan, meestal in combinatie met een gezin (met meerdere kinderen) en ze hadden allemaal weinig tijd, zoals iedereen, maar niet té weinig tijd.

Het gaat er niet om hoeveel tijd je hebt, het gaat erom hoe je je tijd gaat spenderen en met het Positief Leren 100 dagen VIP Programma doe je het meest mogelijke in zo weinig mogelijk tijd. De video’s zijn duidelijk en direct toepasbaar in jouw praktijk.


*** VRAAG: Ik weet niet waar ik moet beginnen? ***

Dat is ook logisch, je hebt nog niet met mij gewerkt ;) Even alle gekheid op een stokje, de kracht van het Positief Leren 100 dagen VIP Programma is juist dat je precies zult weten wat je eerstvolgende stappen zullen worden, dus dat wordt allemaal duidelijk wanneer je gaat starten. Ook dan, als je vragen hebt zal ik er gewoon voor je zijn, dus dat komt helemaal goed. Jouw video's komen 'gedruppeld' binnen. Chronologisch en overzichtelijk dus.


*** VRAAG: Ik heb al zoveel geprobeerd maar niets werkt... ***

Dan wordt het dus tijd dat je met mij gaat werken. Bij mij draait alles om resultaat en daar word ik ook op afgerekend.


Klik hier om direct toegang te krijgen tot ‘het Positief Leren VIP Programma’


*** VRAAG: Ik heb nu geen tijd, kan ik later ook beginnen? ***

Geen probleem! Je kunt je nu gewoon inschrijven en op elk willekeurig moment starten, dat is geen enkel probleem. Het Positief Leren VIP Programma duurt namelijk 100 dagen en stopt daarna automatisch. Wel blijf je 'LifeTime Lid'. Alles wat ik na jouw aanschaf maak, bedenk en ontwerp ontvang je sowieso gratis van me. Ook wanneer ik het VIP Programma duurder ga maken.


*** VRAAG: Hoe is de kwaliteit van je video’s? ***

Alle video's zijn opgenomen in HD kwaliteit. Je kunt zelfs in het programma de kwaliteit aanpassen naar 1080p HD.


*** VRAAG: Ik wil mijn NAW gegevens liever niet geven, want ik ben bang dat mijn gegevens niet veilig zijn? ***

Helaas, dan kan je niet meedoen aan het Positief Leren 100 Dagen VIP programma. Ondanks dat mijn programma volledig digitaal is en slechts een mailadres nodig heeft, heb ik toch je postadres nodig. Je ontvangt namelijk ook verrassingen van me! Je gegevens zijn volledig veilig bij mij. Ik zal er nooit iets mee doen wat jij niet wilt.


*** VRAAG/ OPMERKING: Ik vind het veel geld voor een leerkracht? ***

Tsja, € 97,- euro is inderdaad veel geld. Zeker in het onderwijs betalen we al heel veel zelf voor ons klasje. Kassabonnen inleveren en declareren is bijna onmogelijk in het basisonderwijs. Alles komt uit eigen zak. Toch vind ik € 97,- (inclusief btw) weinig geld voor wat je allemaal van me krijgt. Je ontvangt sowieso al mijn ebooks, video’s, Podcasts, persoonlijk advies en nog veel meer. Vergelijk dat maar eens met anderen, die vragen voor een dagdeel training al € 395,- (exclusief btw). 

Trouwens, wat stelt een geldbedrag nu voor als jij straks nóg energievoller voor de klas staat, meer tijd voor jezelf hebt en je ook nog gezonder & gelukkiger voelt?


Klik hier om direct toegang te krijgen tot ‘het Positief Leren VIP Programma’


*** VRAAG: Ik wil het Positief leren 100 Dagen VIP Programma samen met mijn duocollega aanschaffen, mag dat? ***

Nee, maar ik kan het niet controleren, dus het is wel mogelijk. Eerlijk gezegd had ik zelf, als ik jou was, ook zoiets bedacht hoor. Op zich slim, want met 2 leerkrachten betaalt ieder de helft :). Enig minpuntje is dat iemand van jullie elke video steeds moet doormailen ;).


*** VRAAG: Hoe ontvang ik het Positief Leren 100 Dagen VIP Programma? ***

Het Positief Leren VIP Programma is een online programma. Je kunt na betaling letterlijk binnen één minuut starten. Video’s, ebooks, Podcasts, werkvormen, pdf’jes, echt alles heb ik online gezet. Wanneer je een Facebookaccount hebt, kun je direct je vragen stellen aan mij en aan de leden van onze besloten Facebookgroep. Toch heb ik wel je postadres gegevens nodig om je ook iets op te kunnen sturen. Onverwachte verrassingen op je deurmat zijn leuk!


*** VRAAG: Is er eigenlijk wel leerrendament? Is het vernieuwend? Of herhaal je alle andere coaches en heb je veel gegoogled? ***

Is het vernieuwend en heeft het leerrendament? Dat dacht ik toch wel. Ik heb mezelf volledig gespecialiseerd op het gebied van positiviteit in het onderwijs. Al sinds 2007 help ik individuele leerkrachten om positief voor de klas te staan.

In de afgelopen jaren heb ik enkele honderden artikelen over dit onderwerp gepubliceerd, meerdere boeken geschreven. Dit is mijn passie, het stroomt door mijn bloed en werk er ook op zaterdag en zondag aan. (Niet altijd hoor, haha).

Speciaal voor jou ben ik drie weken naar Amerika gegaan, om een aantal video’s op te nemen en me te verdiepen in de ‘West Amerikaanse aanpak’. Dit is echt niet te googlen en ik volg geen anderen coaches. Dit leidt mij alleen maar af. Wie achter de kudde aanloopt, sjouwt altijd door de stront. Haha.


*** VRAAG: Ik krijg al zoveel advies, iedereen zegt wat ik moet doen? ***

En juist daarom is het Positief Leren 100 Dagen VIP Programma de uitkomst. Je gaat leren wat jou succesvol kan maken en jij bepaalt zelf wat je hiervan wilt gaan gebruiken. Hierdoor krijg je op een hele effectieve manier inzicht in de mogelijkheden en heb je anderen niet meer nodig om te bepalen wat goed voor jou is!


*** VRAAG: Wanneer worden de introductiebonussen verwijderd en de tijdelijke introductieprijs verhoogd? ***

Als je op de onderstaande link klikt, geef ik aan wanneer het Positief Leren 100 Dagen VIP Programma wordt verwijderd. De tijdelijke introductieprijs wordt binnenkort verhoogd. De aanmeldingen lopen goed, dus het zal een dezer dagen zijn, misschien vanavond al.


Klik hier om direct toegang te krijgen tot ‘het Positief Leren VIP Programma’

Zie ik je zo 'aan de andere kant' met mijn eerste video voor jou ;) ?

 

Met positieve groet,

Ralph