"Ontdek vandaag nog hoe JIJ zinvoller, relaxter en nóg gepassioneerder voor jouw klas kan staan & creëer binnen mum van tijd een positiever, betrokkener en geweldig pedagogisch klimaat in jouw groep"

 

 

 

"Waarom Is Het Positief Leren 100 Dagen VIP

Programma Ook Interessant Voor Jou?"

Een positieve sfeer in je groep is een voorwaarde van goed onderwijs. Heb jij nu een groep met een negatieve sfeer, dan zullen jouw leerlingen ook op leergebied slechter presteren.

Waarschijnlijk gaat er nu veel kostbare onderwijstijd verloren door ruzies uitpraten en lang wachten op volledige aandacht van je leerlingen. Er hangt een negatieve sfeer in je groep. Die negatieve sfeer leidt de aandacht af van wat je leerlingen moeten doen. Ze voelen zich als het ware niet veilig.


"Als we iets in het kind willen veranderen, moeten we eerst onderzoeken en kijken of het niet iets is wat beter in onszelf kan worden veranderd" 

Carl Gustav Jung, Zwitsers psychiater (1875 - 1961)

Ook jij als leerkracht voelt dit natuurlijk. Ook jouw werkplezier neemt snel af. Misschien ga je zelfs twijfelen aan je capaciteiten als leerkracht. Je hebt niet echt het idee dat je nu een '10' waard bent als leerkracht... Door dit alles daalt je werkniveau. Dit zal weer tot extra onrust in je klas leiden.

Geen nood! Er bestaan meer oplossingen dan problemen. Het Positief Leren VIP Programma zorgt ervoor dat jij positief onderwijs gaat geven. Ik zal allerlei mogelijkheden aandragen om een slechte sfeer in je groep te doorbreken of zelfs te voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt zeker voor het onderwijs.


"Ik onthul (maar liefst 100 dagen lang) in mijn Video's hoe JIJ 

moeiteloos van een 'pittige klas' een leuke en positieve groep maakt"

Ook jij zult zien dat het Positief Leren 100 Dagen VIP Programma een wereld van verschil voor je kan gaan maken. Mijn tips, praktijkvoorbeelden en concrete oplossingen kan je direct inzetten. In mijn prikkelende Video's onthul ik alles wat je moet weten...

 

 "Wat anderen zeggen over mijn Positief 

Leren 100 Dagen VIP Programma?"

"Een goede manier om de sfeer in jouw groep op een positieve manier te veranderen, waardoor zowel de leerkrachten als de leerlingen meer energie willen steken in hun eigen ontwikkeling"


Ik ben Corné van den Bemt en mijn taken binnen mijn school zijn: lesgeven aan groep 5, ARBO en EHBO, ICT.

Ik had vorig jaar een behoorlijk pittige klas waarbij ik extra begeleiding kreeg van een extern persoon. Aan de hand van bijna 2 wekelijkse klassenconsultaties werd mij een spiegel voor gehouden. Met voornamelijk de dingen die ik niet goed deed in de groep. In plaats van meer zelfvertrouwen werd ik steeds onzekerder.


Jouw VIP programma heeft mij laten zien, dat ik helemaal niet verkeerd bezig was, maar dat de populatie (Rotterdam binnenstad) gewoon pittig is. Momenteel sta ik zelfverzekerd voor de groep.


De tips welke jij hebt gegeven in je video's heb ik geprobeerd zoveel mogelijk toe te passen. Hierdoor ontstond al een positieve verandering in de groep. Wat natuurlijk ook weer zijn weerslag had op mij. Op een positieve manier natuurlijk. Duidelijk een win-win situatie zowel voor de leerlingen als voor mij.


Jouw programma is ook een aanrader voor beginnende leerkrachten in het basisonderwijs, maar ook een goede manier om de sfeer in je groep op een positieve manier te veranderen, waardoor zowel de leerkrachten als de leerlingen meer energie wil steken in hun eigen ontwikkeling.


Bedankt voor de tips. Het VIP programma heeft mij een ontzettend positieve boost gegeven aan mijn ontwikkeling als groepsleerkracht in het basisonderwijs. BEDANKT!

"Je merkt aan jouw tips dat je midden in het klasseleven staat"


Ik ben Alina Patiwael en ben leerkracht bovenbouw op een reguliere basisschool. Voordat ik met jouw VIP cursus begon was ik ontevreden, omdat ik niet wist wat ik aan mezelf kon veranderen.


Na jouw cursus sta ik positiever in het 'leerkrachtenleven' en maak ik iets positiefs van alle werkdagen. Maar ook de niet-werkdagen zijn beter bij mij geworden. 


Je merkt aan jouw tips datje zelf midden in het klasseleven staat. Je weer waar je het over hebt. Daardoor zijn jouw tips goed te gebruiken.


Jij geeft tips op allerlei gebied: van klassemanagement tot pegagogische ontwikkeling. Voor ieder wat wils ongeacht hoe lang je al les geeft. Ik zelf geef ruim 25 jaar les, maar leer elke keer nog van jou en andere collega's. Positief zijn is nog steeds het meest belangrijke.

Bedankt voor je inspirerende video's, podcasts en andere ideeën. Ik hoop er nog lang gebruik van te maken. Het verandert erg niet altijd ten goede.Maar met jouw tips is het goed werken in mijn klas.

Sinthia (Alkmaar) werkt in de onderbouw en is moeder van 2 jonge kids. Dankzij mijn video's over les geven in een andere leeromgeving is ze nog enthousiaster geworden en geïnspireerd geraakt. Bekijk de door Sinthia zelf ingezonden video hierboven.


Zij-instromer Arrienne (Katwijk) werkt in groep 4. Arrienne twijfelde over de aanschaf, omdat ze nog geen vaste baan had. Toch is ze lid geworden. Tijdens het ontvangen van de video's konden we het bovenstaande lezen in onze besloten Facebookgroep Ontzettend tof en geweldig nieuws, proficiat Arrienne!

Ook de PABO van Arnhem en Nijmegen (HAN) is actief betrokken bij Positief Leren.

Mijn programma wordt ook ingezet tijdens hoorcolleges bij de lerarenopleiding basisonderwijs.

Dit schooljaar sta ik in het Basisschool Magazine.

Natuurlijk ga ik dan trots op de foto met dit mooie Magazine voor juffen en meesters.

Zelfs Tip van de Juf ( met meer dan 48.551 vind-ik-leuks op Facebook) is erg

positief ('een super mooi idee!') over mijn Positief Leren 100 Dagen VIP Programma.


Ontvang Nu Direct Toegang Tot Het 100

Dagen Positief Leren VIP Programma!


 

Tijdelijke Speciale Super Aanbieding!

Nu bied ik het Positief Leren VIP Programma tijdelijk aan voor slechts € 67,- 

 

Het overcomplete Positief Leren 100 Dagen VIP Programma is nu volledig vernieuwd. Vers van de pers en helemaal up-to-date. Dit is de allereerste keer dat ik mijn waardevolle info zo uitgebreid deel.

Ik sta voor mijn programma. Dit is het vak waar ik full time mee bezig ben. Alles in mijn programma is op eigen ervaringen gebaseerd. Alles is dus jarenlang getest in mijn eigen groepen (+ in klassen van bevriende leerkrachten). Ik vertel dus NOOIT theorieën, tips of verhalen die ik niet zelf eerst heb toegepast. Practice what you preach! 

Dit is de eerste keer dat ik mijn kennis en ervaring (meer dan 12 schooljaren nu) op zo'n unieke en vernieuwende manier aanbied. Je kunt de informatie die ik je geef direct toepassen in je eigen klas. Maar liefst 100 dagen lang sta ik tot je beschikking. Deze kans wil je niet missen! 

Je krijgt na betaling direct toegang tot de VIP leden website waarop de volledige Online Training direct te bekijken is. De eerste Video wacht al op je. Binnen enkele minuten heb je dus al toegang!

Dit alles is NU verkrijgbaar voor een introductieprijs van slechts 67 euro, inclusief 21% BTW.

Klik hier om direct toegang te krijgen >>


Met positieve groeten, 

Ralph

(Je mag me altijd vrijblijvend bellen, sms'en of whatsappen via: 0612 7000 70)


 

Ontvang Nu Direct Toegang Tot Het 100

Dagen Positief Leren VIP Programma! 

 

 

"Breng je groep, je individuele jongens en meisjes, je collega's en

jezelf naar een hoger en positiever niveau ...en dat voor de 

investering van 1x luxe uit eten voor 2 personen :) 

 

'Ik verwelkom je van harte als Positief Leren VIP lid!'