Hoe 1 enkele groep mijn visie op lesgeven voorgoed heeft veranderd...


Een goede sfeer in jouw groep is belangrijk voor je onderwijs. Dit weet je natuurlijk en is meer dan logisch. Ik ben PositiefLeren.nl gestart in augustus 2011 en ga je nu uitleggen waarom mijn website erg waardevol voor jou kan zijn en hoe je mijn website (+ Facebookpagina van 10.000+ likes!) in jouw dagelijkse praktijk kunt gebruiken.

 

 

Voorkom alsjeblieft dat jij mijn fouten maakt! Ontdek mijn onderstaande verhaal en sta binnen mum van tijd (nóg) positiever voor de klas…


Ralph


Wat ik allemaal heb meegemaakt!

 

 

Een positieve sfeer in je groep is een voorwaarde voor goed onderwijs. Heb jij nu een groep met een negatieve sfeer, dan zullen je kinderen ook op leergebied slecht of slechter presteren.

 

 

Waarschijnlijk gaat er ook kostbare onderwijstijd verloren met ruzies uitpraten en lang wachten op volledige aandacht van je leerlingen.

 

 

Misschien hangt er zelfs op dit moment een negatieve sfeer in je groep. Die negatieve sfeer leidt de aandacht af van wat je leerlingen moeten doen. Ze voelen zich als het ware niet veilig.

 

 

Ook jij als leerkracht voelt dit natuurlijk. Ook jouw werkplezier neemt snel af. Misschien ga je zelfs twijfelen aan je capaciteiten als leerkracht. Door dit alles daalt je werkniveau en dit zal weer tot extra onrust in je klas leiden…Klik hier om direct te ontdekken wat ik allemaal heb meegemaakt...