Vakantiegenot

Gepost door scott dejong op dinsdag, januari 11, 2022 Onder: Juf Jedermann

Juf Jedermann rijdt enthousiast naar de kantine, die nu restaurant genoemd wordt. Er is wel meer veranderd op de camping, maar elke avond jeu de boulen vindt ze verreweg het fijnst. Met  een paar enthousiastelingen vormt ze een gezellig groepje.

Omdat ze wat vroeger gaat voor een cappuccino, neemt ze haar weekendkrant met puzzels mee. Ultiem vakantiegenot voor haar: Heerlijk relaxen met een puzzel en een ‘bakkie’.

Als iedereen er is, laat ze haar krant met de pen op de tafel liggen. Even later gaan twee pubermeisjes van een jaar of 12, 13 aan de tafel zitten en één meisje pakt de pen en de krant. Ze begint naarstig te schrijven en laat af en toe iets aan het andere meisje zien. Goh, wat leuk, denkt juf Jedermann, ze zijn vast een van de puzzels aan het maken. Nou, van haar mogen ze.

De meisjes zitten er nog als ze haar boulesballen opbergt in het etui. De krant ligt keurig opgevouwen op tafel met de pen erbij.

‘Ik zou graag mijn krant en mijn pen hebben, dan kan ik verder met mijn puzzel.’, zegt juf Jedermann en ziet een van de meisjes wit wegtrekken.

‘O mevrouw, sorry, maar ik heb er een vieze tekening op gemaakt.’, zegt ze geschrokken.

‘Dan heb ik ook een gezellige avond.‘, flapt ze er zonder nadenken uit en steekt haar hand uit.

Beide meiden schieten in de lach en ontspannen een beetje. Juf Jedermann heeft geen idee wat  meisjes van die leeftijd ‘een vieze tekening’ vinden. Een varkentje in de modder? Een voetbal in een koeienvlaai?

Als ze thuis de krant openvouwt, valt haar mond open van verbazing. Er staat een jongensnaam met hartjes en pijlen, tot zo ver niets bijzonders. Maar eronder staat een zeer gedetailleerde tekening van het complete mannelijke geslachtsdeel in volle glorie. Een tekening die in een pornotijdschrift niet zou hebben misstaan.

Ze kan alleen nog maar hopen dat ze goede voorlichting hebben gehad die twee.


In: Juf Jedermann 


Tags: voorlichting 
blog comments powered by Disqus

 

Juf Jedermann Blog Update
Heb jij ook genoten van dit verhaal? Meld je dan (net als 101 anderen) direct GRATIS aan voor de Juf Jederman Blog Update.

Vul hier links je voornaam en emailadres in en ontvang één keer in de week een nieuw verhaal van Joke de Bruijn!

 

Joke de Bruijn woont in het westen van Nederland en is 74 jaar. Ze heeft één zoon en ze is gek op haar aanlooppoes Chippie. Er is pas op latere leeftijd ontdekt dat ze ADD heeft.

Joke heeft heel veel hobby’s: lezen, puzzelen, computer, creatieve dingen, fietsen, zwemmen, jeu de boules, 
tekenen, knutselen, op vakantie gaan en ze is ook nog actief op diverse onderwijsfora.

Ze zal onder de titel De avonturen van juf Jedermann verhalen schrijven die 'iedereen' die in het onderwijs werkt, meegemaakt zou kunnen hebben.

Namen van leerlingen, ouders en leerkrachten zijn veranderd en mocht je jezelf herkennen dan berust dit (waarschijnlijk) op toeval.

 Word Ook Fan!

Mooi en gezondMooi en gezond