Superjuf?!

Gepost door Joke de Bruijn op zondag, december 16, 2012 Onder: Algemeen


Heb je al een paar keer hier gekeken en ben je verbaasd over het feit dat er nog geen nieuwe blog  geplaatst is? Elke week verschijnt er nog steeds een nieuwe hoor, maar sinds kort niet altijd hier. De blogs over juf Jedermann vind je ook wel eens onder het kopje Superjuf?! Ze zullen worden afgewisseld met de bestaande  serie, die hier blijft verschijnen. Verwarrend?

Dan is dit misschien een goed moment om je te abonneren,  want dan wordt de juiste link meteen naar je toegezonden. Die mogelijkheid bestaat door onderaan deze pagina je naam en e-mailadres op te geven voor de Juf Jedermann Blog Update. Wie geen abonnement heeft, moet zelf even kijken of de blog van de week onder Juf Jedermann Blogs of onder Superjuf?! staat. Op zich geen probleem natuurlijk.

Ben je benieuwd naar de reden voor de afsplitsing? Kijk dan even hier: http://www.positiefleren.nl/superjuf/net-als-iedereen

Er zijn intussen al blogs op Superjuf?! verschenen.

Ik wens je veel leesplezier en misschien wil je af en toe eens reageren. Als dat niet lukt, neem dan even contact met Scott op.

Joke de Bruijn

In: Algemeen blog comments powered by Disqus

 

Juf Jedermann Blog Update
Heb jij ook genoten van dit verhaal? Meld je dan (net als 101 anderen) direct GRATIS aan voor de Juf Jederman Blog Update.

Vul hier links je voornaam en emailadres in en ontvang één keer in de week een nieuw verhaal van Joke de Bruijn!

Loading

Ja, stuur mij een mailtje als er

een nieuwe blog is geplaatst!

 

Joke de Bruijn woont in het westen van Nederland en is 71 jaar. Ze heeft één zoon en ze is gek op haar aanlooppoes Chippie. Er is pas op latere leeftijd ontdekt dat ze ADD heeft.

Joke heeft heel veel hobby’s: lezen, puzzelen, computer, creatieve dingen, fietsen, zwemmen, tekenen, knutselen, op vakantie gaan en ze is ook nog actief op diverse onderwijsfora.

In verband met een fusie van twee scholen en een overschot aan personeel is ze gestopt met werken. Ze heeft een 41 jarige onderwijscarrière achter de rug.

Ze zal onder de titel De avonturen van juf Jedermann verhalen schrijven die 'iedereen' die in het onderwijs werkt, meegemaakt zou kunnen hebben.

Namen van leerlingen, ouders en leerkrachten zijn veranderd en mocht je jezelf herkennen dan berust dit (waarschijnlijk) op toeval.

 Word Ook Fan!