PositiefLeren.nl bestaat 1 jaar!

Gepost door Ralph op maandag, juli 2, 2012 Onder: Algemeen


Verleden en heden Positief Leren

Wauw, mijn website is jarig. Precies 365 dagen geleden ben ik gestart met PositiefLeren.nl en nog steeds besteed ik er met veel plezier aandacht aan. Mijn idee van toen leeft nu nog! Ik vond en vind dat het allemaal wel wat positiever mag in het (basis)onderwijs.

 

Er is namelijk niets leuker dan je kinderen vaak te complimenteren, veel positieve punten te noemen en passend te belonen. Natuurlijk is dit niet altijd mogelijk, maar probeer dan aan de 4:1 regel te denken. Positief Leren wil niet zeggen dat je nooit hoeft te straffen.

 

 

Hierbij wil ik Joke enorm bedanken voor al haar positieve en prachtige blogberichten. Joke bedankt! Zonder je inbreng en opbeurende zinnen was ik al lang gestopt. Dankjewel Joke!

 

PositiefLeren.nl in cijfers tijdens de afgelopen 365 dagen:

Meeste reacties Positief Leren Blogs

Meeste reacties Juf Jedermann Blogs

 

Toekomst Positief Leren

Ik ben al begonnen met een kennisbank op te zetten. De meest voorkomende gedragsproblemen wil ik op een rij zetten. Vandaag zal ik ook eindelijk een ‘zoekfunctie’ toevoegen. Hier heb ik veel mailtjes over gehad :)

 

Ik wil heel graag het kopje ‘Gratis’ op mijn website zetten. Zodoende heb je alles bij de hand om direct positief voor de klas te staan. Na de zomervakantie wil ik eindelijk met mijn kop op de site komen. Door middel van videobeelden wil ik veel tips geven, zaken verduidelijken, praktijkvoorbeelden laten zien en nog heel veel meer… Het grootse gedeelte wil ik dan in een nieuw product verwerken.

 

We zullen zien hoe ver dit allemaal gaat komen, want ‘het leven is wat je overkomt, terwijl je andere plannen maakt’. (Acda en de Munnik).

 

Bedankt voor al je bezoekjes, reacties, opmerkingen, aanvullingen, delen en het gebruiken van PositiefLeren.nl, dankjewel! Jij en ik hebben de mooiste baan van de wereld en ik hoop dat je nog vaak van PositiefLeren.nl gebruik gaat maken!

In: Algemeen 


Tags: positief leren 1 jaar  positief onderwijs  positief voor de klas  positief leren in cijfers 
blog comments powered by Disqus

 

 

Vond je dit een leuk blogbericht? Vul hiernaast vrijblijvend je naam en email in en ontvang GRATIS:

  • ‘150 Tips …om kinderen te laten zien dat je om ze geeft’ (Ebook).
  • Updates! Ik houd je op de hoogte van belangrijke updates.
  • Ontdek ook (net als 2247 anderen) hoe jij (nóg) positiever voor je klas staat.
150 Tips Positief Leren
 

Niks Missen? Like Mij

Mooi en gezondMooi en gezond