Liedje Over Complimenten (Lied Inclusief tekst)

Gepost door Ralph op zondag, mei 12, 2013 Onder: Complimenten

 

De laatste dag van de meivakantie. Wat zijn de dagen weer voorbij gevlogen. Vandaag is echt zo’n dag om weer rustig aan met school te beginnen. Ik ben begonnen met het ‘opschonen’ van mijn email.

Ook mijn inbox van positief leren (dejong @post.com) zat behoorlijk vol. Bedankt voor alle mailtjes die jullie mij sturen. Erg leuk om te ontvangen. Ik heb ze gisteren al toegevoegd aan de pagina Positief Leren Ervaringen.

Ik schaam me diep, maar ik kwam een tof mailtje (van een paar maanden geleden) tegen van Annemarie. In het mailtje stond een link naar een YouTube video. Hieronder heb ik de juiste video toegevoegd. Een heerlijk liedje over complimenten.

Dit is zeker de moeite waard om samen met je kids in de laatste weken te gaan zingen. Op een gegeven moment snakt iedereen namelijk naar het einde van het schooljaar. Kids, ouders en jij! De schooldagen verlopen anders, het is bloedheet (J) en iedereen is iets sneller geïrriteerd. Kortom de laatste loodjes wegen zwaar… De tip van Annemarie kun je dan zeker gebruiken. Dankjewel Annemarie!

 

 

In: Complimenten 


Tags: complimentenlied  complimenten  einde schooljaar 
blog comments powered by Disqus

 

 

Vond je dit een leuk blogbericht? Vul hiernaast vrijblijvend je naam en email in en ontvang GRATIS:

  • ‘150 Tips …om kinderen te laten zien dat je om ze geeft’ (Ebook).
  • Updates! Ik houd je op de hoogte van belangrijke updates.
  • Ontdek ook (net als 2247 anderen) hoe jij (nóg) positiever voor je klas staat.
150 Tips Positief Leren
Loading

 

Niks Missen? Like Mij