Juffen Rapport En Meesters Rapport

Gepost door Ralph op maandag, november 5, 2012 Onder: Tips Voor In De Klas
Aan het einde van een les of lesdag kan jij je jongens en meisjes vragen of iemand iets tegen je wilt zeggen. Hiermee geef je de ruimte aan je jongens en meisjes om je eigen gedrag ter discussie te stellen. Dit hoeft natuurlijk niet altijd, maar je voelt zelf wel aan wanneer het een goed moment is.

Wat ik altijd doe, en tegenwoordig doen veel leerkrachten dit, is aan de leerlingen vragen om een rapport te schrijven over je. De kids krijgen bij ons op school drie keer in een schooljaar een rapport. Dit is natuurlijk drie keer een kans voor je kids om ook jou te beoordelen.

Daar komen soms onverwachte zaken uit. (Je weet dat kinderen heel eerlijk zijn). De resultaten bespreek je met je kids. Je geeft aan dat je actie gaat ondernemen op de onverwachte zaken. Bij het volgende rapport beoordelen de jongens en meisjes je weer. Zo kun je zien of je acties effect hebben gehad.

Wil jij hier meer over weten of mijn blanco meesterrapport hebben? Klik op deze link: voor een rapport voor de juf of rapport voor de meester. Gemaakt in Word, dus alles is te bewerken. Leuk als je een reactie achterlaat hieronder...

In: Tips Voor In De Klas 


Tags: juffen rapport  meester rapport  beoordelen  evalueren  onverwacht  resultaten  rapport voor de juf  rapport voor de meester maken 
blog comments powered by Disqus

 

 

Vond je dit een leuk blogbericht? Vul hiernaast vrijblijvend je naam en email in en ontvang GRATIS:

  • ‘150 Tips …om kinderen te laten zien dat je om ze geeft’ (Ebook).
  • Updates! Ik houd je op de hoogte van belangrijke updates.
  • Ontdek ook (net als 2247 anderen) hoe jij (nóg) positiever voor je klas staat.
150 Tips Positief Leren
 

Niks Missen? Like Mij

Bol AlgemeenBol Algemeen