Ik Heb Joke In Het Echt Gezien!

Gepost door Ralph op maandag, oktober 1, 2012 Onder: Algemeen

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover. Mijn eerste ontmoeting met Joke de Bruijn. Meer dan een jaar geleden hebben we elkaar (digitaal) leren kennen via het paboforum op internet.

70 Juf Jedermann blogs
Ik had toen al langer het idee in mijn hoofd om een website te starten over positief voor de klas staan. Joke was direct enthousiast en schrijft sindsdien onder de titel ‘De avonturen van Juf Jedermann’. Inmiddels heeft ze al meer dan 70 blogs geschreven!

Stacaravan
Haar eerste verhaal ging over een stacaravan.  Daar moest ik meteen aan denken toen ik haar stacaravan zag. J Best wel een vreemd gevoel eigenlijk…iemand alleen maar uit mailtjes en verhalen kennen. En wat is zo’n eerste ontmoeting dan bijzonder. Het klikte direct. De zon ging ook nog eens schijnen, dus we hebben heerlijk buiten kunnen zitten.

Ik werd goed verwend met een heerlijke lunch. Zelf had ik een lekkere appel/kruimel vlaai en een prachtige dvd (Intouchables) voor haar gekocht en ze was er heel erg blij mee. (Ik ontving namelijk drie dikke kussen).

Goede gesprekken
Het was een superleuke middag en we hebben echt over van alles en nog wat gesproken, al schat ik wel dat ongeveer 80% van onze gesprekken over onderwijs ging. ;)

We hebben een stadswandeling gemaakt, even een terrasje ‘gepikt’ en natuurlijk over de toekomst van PositiefLeren.nl gesproken. Joke gaf aan dat ze nog verhalen voor minstens één jaar in haar hoofd heeft zitten. Geweldig nieuws dus!

Gratis Pagina
Ik ben het afgelopen weekend druk met mijn ‘gratis pagina’ bezig geweest om hem toe te kunnen voegen op PositiefLeren.nl. Ik schat dat ik op dit moment op zo’n 70% zit, bijna klaar dus.

Om mijn doel te behalen en mezelf iets meer druk op te leggen zet ik een countdownteller op PositiefLeren.nl.

Aanstaande woensdag (3 oktober 2012) om 19.00 uur staat mijn allernieuwste pagina online.  DAT BELOOF IK! (En dat is knap, want ik beloof nooit iets…) Bekijk de countdownteller. Wanneer de teller afloopt, staat mijn ‘gratis pagina’ online. Vanaf dan kan jij er volledig gebruik van maken.

In: Algemeen 


Tags: eerste ontmoeting  joke de bruijn  paboforum  stacaravan  zon  gratis pagina  countdownteller 
blog comments powered by Disqus

 

 

Vond je dit een leuk blogbericht? Vul hiernaast vrijblijvend je naam en email in en ontvang GRATIS:

  • ‘150 Tips …om kinderen te laten zien dat je om ze geeft’ (Ebook).
  • Updates! Ik houd je op de hoogte van belangrijke updates.
  • Ontdek ook (net als 2247 anderen) hoe jij (nóg) positiever voor je klas staat.
150 Tips Positief Leren
 

Niks Missen? Like Mij

Bol AlgemeenBol Algemeen