De achtbaan van 2013 is bijna uitgeraasd…

Gepost door Ralph op zondag, december 29, 2013 Onder: Algemeen

 


Wat een achtbaan afgelopen maanden! Ik heb het gevoel dat ik nu eindelijk minder hard ga dan het afgelopen halfjaar. Er is weer tijd om aan mijn blog te werken. Mijn laatste blog was alweer van 15 oktober 2013 en ooit was het de bedoeling om elke week te schrijven over positieve dingen die ik meemaak in het (basis)onderwijs.

 

Graag wil ik Joke complimenteren en enorm bedanken. Joke heeft het namelijk wel volgehouden om regelmatig te bloggen. Ik geniet steeds weer van haar positieve (onderwijs)belevenissen. Joke bedankt!

 

In het nieuwe jaar stap ik uit het wagentje van de achtbaan en kan ik me weer volledig concentreren op mijn werk en mijn blog. Mijn ‘focus’ was even helemaal weg en ik was met veel te veel tegelijk bezig.

 

Het kopen en opknappen van een oud huis, een nieuwe en pittige combinatiegroep les geven, verliefd zijn (én aandacht geven aan haar wat uiteindelijk helaas geen relatie werd), sociale contacten onderhouden en blijven sporten hakt er flink in! De balans was even helemaal weg. En in een negatieve bui schrijven voor positiefleren.nl is best lastig, haha.

 

Ik heb in ieder geval genoeg schrijfvoer om over te bloggen in 2014. Wat heb ik veel bijgeleerd en mezelf nog beter leren kennen. Al mijn ervaringen zal ik met je delen in het nieuwe jaar, ook zal ik steeds persoonlijker met je worden.

 

Hoop dat jij een prachtig jaar hebt gehad met veel mooie momenten! Ik wens je in ieder geval een prachtig uiteinde en een goed & gezond 2014. Ik zie je hier graag terug in het nieuwe jaar want ik zit vol met nieuwe en unieke ideeën en daar ga jij van profiteren!

In: Algemeen 


Tags: een goed & gezond 2014!  focus  combinatiegroep 
blog comments powered by Disqus

 

 

Vond je dit een leuk blogbericht? Vul hiernaast vrijblijvend je naam en email in en ontvang GRATIS:

  • ‘150 Tips …om kinderen te laten zien dat je om ze geeft’ (Ebook).
  • Updates! Ik houd je op de hoogte van belangrijke updates.
  • Ontdek ook (net als 2247 anderen) hoe jij (nóg) positiever voor je klas staat.
150 Tips Positief Leren
 

Niks Missen? Like Mij

Bol AlgemeenBol Algemeen