…And Share Your Passion

Gepost door Ralph op zondag, februari 24, 2013 Onder: Passie

 

De laatste tijd kom ik de bovenstaande afbeelding vaak tegen via facebook. Normaal gesproken zie je een profielfoto, maar steeds vaker wordt deze vervangen door de afbeelding hierboven.

 

…en gelijk hebben ze! Wat een prachtige tekst. Je moet even worstelen om door de tekst heen te komen, maar elke zin is de moeite waard om te lezen!

 

Heerlijke teksten

Zeg ik de moeite waard? Dat klinkt alweer zo gemiddeld. Ik bedoel wat een heerlijke teksten! Misschien een idee om de afbeelding uit te printen en ergens op te hangen waar je vaak bent… (Bij mij hangt de afbeelding in mijn ‘computerkamer’. Op ooghoogte en tegen de verwarming met een magneetje).

 

Jij start een verandering

Af en toe klinkt een zin wel erg gemakkelijk. ‘Als je iets niet leuk vindt, verander het dan’. Hoe vaak blijf je wel niet hangen in negatieve gevoelens. Jij bent degene die dat kan veranderen! Een ander heeft niet eens door dat je ‘iets niet leuk vindt’. Praat er over, geef je mening en verandering zal plaatsvinden!

 

Voor alle beelddenkers heb ik een aansluitende video gevonden op YouTube. Geniet!

 

Deel je passie

De laatste zinnen vind ik ook de mooiste. ‘Het leven is kort’. ‘Leef je droom en deel je passie’. Eigenlijk ben ik daar al meer dan 17 maanden bezig. Ik vind het heerlijk om voor jou te bloggen en bezig te zijn met positiefleren.nl!

 

Ja, er gaan veel uren inzitten.

En ja, die uren kan ik ook aan andere zaken besteden.

Mijn omgeving vindt dit vreemd en adviseert zelfs om te stoppen. Of in ieder geval te minderen. Dit lukt me gewoon niet.

 

Het voelt namelijk zó goed om mijn passie met jou te delen. Ik vind het super om alles wat ik doe met je te delen. En ik geloof dat jij dat ook hebt. Ik krijg veel persoonlijke mailtjes, de bezoekersaantallen blijven stijgen en als jij hiernaast/ rechtsboven het gratis ebook ‘150 Tips  …om kinderen te laten zien dat je om ze geeft’ aanvraagt dan ben je ook één van de 900 ontvangers van mijn persoonlijke mailtjes…  

 

Mijn passie blijf ik delen met je.

Ik hoop dat jij dat ook doet!

 

 

In: Passie 


Tags: passie  gratis ebook  heerlijke teksten  volg je passie 
blog comments powered by Disqus

 

 

Vond je dit een leuk blogbericht? Vul hiernaast vrijblijvend je naam en email in en ontvang GRATIS:

  • ‘150 Tips …om kinderen te laten zien dat je om ze geeft’ (Ebook).
  • Updates! Ik houd je op de hoogte van belangrijke updates.
  • Ontdek ook (net als 2247 anderen) hoe jij (nóg) positiever voor je klas staat.
150 Tips Positief Leren
Loading

 

Niks Missen? Like Mij