PositiefLeren.nl is gestart + wie ben ik?

Gepost door Ralph op zaterdag, juli 2, 2011 Onder: Algemeen

Yes! Een lang verwachte droom is in vervulling gegaan. Ik heb een eigen website!

En niet zo maar een website… Nee, een website over positief leren.

Ik vind dat er heel wat geklaagd, geroddeld en gezeurd wordt in onderwijsland. Hier wil ik graag vanaf en hoop dat positiefleren.nl hier een klein steentje aan bij kan dragen. Veel plezier met mijn website!

Mijn naam is Ralph en ik werk sinds 2004 in het onderwijs. In het begin heb ik op veel verschillende basisscholen gewerkt. In die tijd was het moeilijk om direct een vaste aanstelling te krijgen, maar dit vond ik geen probleem. Je leert ontzettend veel als je alle groepen draait en in één week vijf verschillende scholen ziet ;)

Nu werk ik alweer een aantal jaren op een basisschool in de buurt van Nijmegen. Het is een klein schooltje (ieder schooljaar rond de 100 kids).

Ik heb altijd aan groep 8 en soms aan groep 7/8 les gegeven. Heerlijke leeftijd om les aan te geven en altijd speciaal om afscheid te nemen van groep 8.

Ik hoop dat ik je enthousiast kan maken met mijn website positiefleren.nl!

Met positieve groeten,

Ralph


In: Algemeen 


Tags: positief leren 
blog comments powered by Disqus

Vond je dit een nuttig blogbericht? Vul hiernaast vrijblijvend je naam en email in en ontvang GRATIS:

  • ‘150 Tips …om kinderen te laten zien dat je om ze geeft’ (Ebook).
  • Updates! Ik houd je op de hoogte van belangrijke updates.
  • Ontdek ook (net als 979 anderen) hoe jij (nóg) positiever voor je klas staat.
150 Tips ...om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!
Loading

 

 

Word Ook Fan!

 

 

Positieve Start!